Upgrade server naar SSD

Afgelopen week hebben wij de oude cloud omgeving laten upgraden naar de nieuwe SSD omgeving. Dit gaf in het begin wat problemen, maar alle problemen lijken nu te zijn opgelost. We proberen continu onze servers te verbeteren zodat we 100% bij zijn met de allernieuwste technieken.Hierbij enkele voordelen van onze nieuwe SSD server: Websites zijn ... Lees verder »

21st Oct 2016
Sponsoring Beachrockers 2013

Ook dit jaar sponseren wij Beachrockers 2013, en zullen wij onder onze nieuwe en bestaande klanten kaarten gaan verloten!
Voor meer informatie kijk op: www.beachrockers.nl

24th May 2013
Nieuwe upgrade Roundcube webmail

Vandaag is er een onderhouds update uitgevoerd waardoor de werking en het uiterlijk van de webmail zijn aangepast en verbeterd.


Voor meer informatie kijk eens op http://roundcube.net/

20th Mar 2013
Klik ICT & Hosting gebruikt vanaf heden Installatron

Vanaf 15-01-2013 maakt Klik ICT & Hosting gebruik van de Installatron software waarmee een website maken nog nooit zo snel en gemakkelijk was. 

15th Jan 2013
Nieuwe website + server online

Per 1 september 2012 is Klik ICT & Hosting gemigreerd naar een nieuw geautomatiseerd klanten systeem. Het grote voordeel hiervan is dat de klant volledig in controle is van zijn/haar domeinnaam registraties en hosting pakketten. De nieuwe logins worden per email verzonden waardoor u zelf uw gegevens kunt aanpassen, domeinen kunt toevoegen, ... Lees verder »

2nd Aug 2012